Lineage2 - Gameguard hiba

A szoftver használata során előforduló problémák, "bug"-ok.

Lineage2 - Gameguard hiba

Postby StSanya » 2008.12.02. 11:52

Halihó!

Azt tapasztaltam, hogy a Lineage2 játékhoz tartozó Gameguard - ami egy "Hacking prevention system" -, nem engedi futni a játékot, ha a HDsentinel fut. Amennyiben kikapcsolom, úgy a játék is indul.

Sanya
StSanya
 
Posts: 4
Joined: 2008.12.02. 11:43

Re: Lineage2 - Gameguard hiba

Postby hdsentinel » 2008.12.03. 13:15

Mit jelent pontosan, hogy "nem engedi futni"?
Mit ír ki, milyen problémája van a programmal, ami nem tetszik neki?
User avatar
hdsentinel
Site Admin
 
Posts: 2263
Joined: 2008.07.27. 17:00
Location: Hungary

Re: Lineage2 - Gameguard hiba

Postby StSanya » 2008.12.04. 14:40

Gyakorlatilag ennyit látok csak:

Image

Image


Ha pedig nem fut a HDSentinel, akkor természetesen megy a játék.

Gondolom, hogy ezzel a GameGuard-al van gebasz, csak azért jeleztem, hogy tudj róla.
StSanya
 
Posts: 4
Joined: 2008.12.02. 11:43


Re: Lineage2 - Gameguard hiba

Postby hdsentinel » 2008.12.12. 10:02

Esteleg próbáld meg a Sentinel-ben, hogy megnyitod a Beállítások ablakot és a "Gyorsbillentyűk" oldalon letiltod azok használatát. Lehetséges, hogy ez (rendszerszintű gyorsgombok) nem szimpatikus a játéknak.
User avatar
hdsentinel
Site Admin
 
Posts: 2263
Joined: 2008.07.27. 17:00
Location: Hungary

Re: Lineage2 - Gameguard hiba

Postby StSanya » 2008.12.12. 10:15

Köszi az infót! Legalább ez kizárható. Pedig ez volt a legvalószínűbb tippem, ami miatt egy játék problémázhat.
Lehet, hogy akkor valóban tőlük kellene megkérdezni, mi a gondjuk a programmal :) Azért ki fogom próbálni ezzel a játékkal együtt, hátha sikerül többet kideríteni.
StSanya
 
Posts: 4
Joined: 2008.12.02. 11:43

Re: Lineage2 - Gameguard hiba

Postby Fear12 » 2009.05.03. 09:41

Valaki tud segíteni nekemis gameguard problémáim vannak ha tud akkor szojon!!
Fear12
 
Posts: 1
Joined: 2009.05.03. 09:36


Return to Hibajelentés

Who is online

Users browsing this forum: No registered users