How to upgrade from Standard to Pro edition

How, what, where and why - when using the software.

How to upgrade from Standard to Pro edition

Postby thutches » 2019.08.23. 17:28

Just bought the "Standard" edition but immediately see that I need "Pro" to manage my sector selections. Is there a quick upgrade method? Did not see an upgrade option anywhere.

Thanks,

Tim
thutches
 
Posts: 1
Joined: 2019.08.23. 17:00

Re: How to upgrade from Standard to Pro edition

Postby hdsentinel » 2019.08.27. 14:47

Hi Tim,

Thanks for your message and considering the upgrade.
Please send an email to info (at) hdsentinel (dot) com address with the original license code for your "Standard" version, so I can send back details of a such quick upgrade (generally by the difference only, no need to order a 2nd license of course).
User avatar
hdsentinel
Site Admin
 
Posts: 2213
Joined: 2008.07.27. 17:00
Location: Hungary


Return to Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users