nForece790i Ultra SLI

Tapasztalatok merevlemezekkel, SDD-kkel, USB eszközökkel, merevlemez vezérlőkkel, alaplapokkal kapcsolatban.
arthur3d
Posts: 1
Joined: 2008.11.09. 09:51

nForece790i Ultra SLI

Post by arthur3d »

Sziasztok,
Igazabol csak azert nyitottam ezt a topikot, hogy megosszam a tapasztalataimat ezzel a chipkeszlettel, a HDSentinel progival es annak fejlesztoivel :)
Kb. 1 hete jeleztem a prohardveren, hogy problemam van a HDD felismeressel ezen chipkeszleten. Gyorsan jott a valasz :) majd kovetve a kapott instrukciokat elkuldtem a test report-ot a fejleszto csapatnak. Nem telt el kb. 1ora es jott a valasz + a javitott verzio :) Azota tokeletesen felismeri az osszes HDD-t amit erre a lapra kotottem.
Nem akarok dicshimnuszt zengeni, (holott ez a csapat megerdemli) de csak dicserni tudom es mindenkinek elmondani, hogy a HDSentinel fejleszto csapata roppant segitokesz es profi csapat! Minden elismeresem az Ovek!
Ugy gondolom, hogy tamogatnom is kell ezt a fejleszto brigadot, akik megkonnyitik az eletunket ;) A jovo havi fizumbol meg is vasarolom a progi professional valtozatat :mrgreen:
Egy kicsit a sajatomnak is erzem, hogy bekerult a tamogatott hardverek koze 8-) :oops:
Meg egy elmaradasom van a fejlesztok fele, megpedig az nForce Professional 3600+3050 chipkeszletek, remelem a mai napon ossze tudom hozni a dolgot. Igazabol a regi driverrel tokeletes volt a folismeres de a legujabbal mar nem. Ezt a 2.50-es verzional tapasztaltam.

Udv. mindenkinek es orulok, hogy itt is van forum :D
User avatar
hdsentinel
Site Admin
Posts: 3010
Joined: 2008.07.27. 17:00
Location: Hungary
Contact:

Re: nForece790i Ultra SLI

Post by hdsentinel »

Ez teljesen természetes, fontos, hogy minél több és pontosabb adat megjelenjen. A teszteléssel és riportokkal, amiket küldtél, komoly mértékben hozzájárultál ahhoz, hogy most már ez a chipset is támogatásra került.

Köszönöm, de még a végén sok dícséret a fejembe száll, a minimum, hogy elpirulok :oops: ;)
Post Reply