Hard Disk Sentinel Súgó - Beállítások: Beállítások

Egyéni beállítások

A program általános működési paraméterei állíthatók ezen az oldalon.

Státusz ablak mutatása indításnál: a program induláskor automatikusan megjelenítse-e a státusz ablakot. A státusz ablak elrejtése, előhívása ezt az opciót is automatikusan változtatja (tehát elrejtett státusz ablak melletti újraindítás során az ablak nem kerül automatikusan megjelenítésre).

Indítás a Windows-szal együtt: a program automatikusan induljon a Windows indítása során, a felhasználó bejelentkezése után. Ajánlott a funkció használata, mivel így a merevlemezek folyamatos felügyelet alá kerülnek. A késleltetés opcióval megadható, hogy induláskor a Hard Disk Sentinel program mennyit várjon, mielőtt a merevlemezek állapotát először meghatározza. Hasznos lehet a használata amennyiben az operációs rendszerrel számos program indul és azok így betöltődnek és elindulnak, mire a Hard Disk Sentinel program az állapotot kiolvassa.

Kezdőképernyő mutatása: a program főablakának automatikus megjelenítése a program indulásakor. Megjegyzés: ez az opció csak a regisztrált változat használata esetén módosítható, különben a főablak minden induláskor automatikusan megjelenítésre kerül.

A program látható legyen a futó alkalmazások között: amennyiben a program egy (vagy több) ablaka meg van nyitva, a tálcán a futó alkalmazások között megjelenik a Hard Disk Sentinel is. Az opció tiltása esetén csak az óra melletti ikonként látszik a program.

Beállítható a program által használt nyelv és a kijelzésnél, riportoknál használatos hőmérsékleti egység (Celsius vagy Fahrenheit). Továbbá kiválasztható a merevlemezek teljesítmény kijelzés oldalán használatos összes olvasott és írt adat valamint a napi átlagos olvasás és írás adatmennyiség egysége is (MB, GB vagy TB egységben). Megadható továbbá a merevlemezek és partíciók méretének kijelzésekor használt egység is.